Acord de prelucrare de către Baldor Insurance Broker a datelor personale

  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Baldor Insurance Broker în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 in scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.
  Imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și societatilor de asigurari si prestatorilor de servicii contractați de Baldor Insurance Broker (unitati de service auto, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, firma de contabilitate, societăți de prelucare a datelor, curieri, compania de cablu internet, agenții de sondare a clienților etc.) în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.
  Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.
  Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail office@baldor.ro sau telefonic la numărul 021.224.47.34. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.
  Solicit ca Baldor Insurance Broker să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu asigurarile generale si de viata, precum si de solutionare a dosarelor de dauna.

  Sunt de acordNu sunt de acord

  Solicit ca Baldor Insurance Broker să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei reinnoiri a contractelor de asigurare.

  Sunt de acordNu sunt de acord

  Solicit ca Baldor Insurance Broker să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre asigurari de bunuri, de persoane, de rapundere civila sau profesionala, de sanatate, de credite, de viata.

  Sunt de acordNu sunt de acord

  Solicit ca Baldor Insurance Broker să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele de asigurare comercializate și serviciile furnizate.

  Sunt de acordNu sunt de acord

  Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

  Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

  Baldor Insurance Broker reprezintă Baldor Insurance Broker S.R.L.

  Baldor Insurance Broker SRL
  Adresă: Bd. Ion Mihalache nr. 142, Parter, Sc. C, Ap. 55, Sector 1, București, România;
  Capital social: 220.200 RON;
  CUI: 4018868;
  Nr. înreg. ONRC: J40/12406/1993;
  Autorizat prin Decizia CSA nr. 45/22.11.2001
  Registrul Brokerilor nr: RBK – 045/10.04.2003
  Tel. 021.224.47.34; 0730.241.245; Fax: 021.224.47.34
  E-mail: office@baldor.ro; www. baldor.ro