Termeni și condiții Baldor Insurence Broker

Acest document stabileste conditiile generale de utilizare a site-ului www.baldor.ro de catre oricare persoana care il acceseaza.

Site-ul www.baldor.ro este pro­pri­etate a firmei Baldor Insurance Broker SRL, numita generic Baldor, companie care functioneaza potrivit legii romane

Accesul si utilizarea site-ului va obliga sa acceptati termenii si conditiile din acest document. Utilizatorii care nu sunt de acord cu aceste conditii, ii rugam sa nu foloseasca site-ul. Prin termenul “site” se intelege  site-ul baldor.ro,  iar prin  “utilizator” orice persoana fizica sau juridica care acceseaza aceast site.

Baldor poate intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile oferite si poate  modifica oricand continutul si conditiile de folosire a site-ului, fara o notificare prealabila. Noile conditii devin valabile in momentul in care devin publice prin postarea pe site si nu au caracter retroactiv.

Baldor nu poate sa isi asume  raspunderea pentru securitatea acestui site si nu poate fi facut responsabil pentru continutul site-urilor accesate prin intermediul link-urilor prezentate in www.baldor.ro.  

www.baldor.ro ofera utilizatorilor un serviciu gratuit al Baldor Insurance Broker SRL, cu sprijinul partenerilor sai. Utilizatorii au dreptul de a fi informati, la cerere, asupra detaliilor privind produsele si serviciile prezentate pe site.

Vizualizarea, imprimarea si transmiterea unor date si informatii de pe site se pot efectua numai in scop personal, necomercial.

Con­tin­u­tul baldor.ro,  textul, grafica, imaginile, fotografiile, bazele de date, detaliile despre produse si servicii, software-ul si orice alte materiale de pe site  sunt pro­pri­etatea Baldor sau a partenerilor sai.In cazul materialelor  pre­luate de la parteneri sau terte parti, aces­tea sunt identifi­cate prin men­tionarea numelui titularului langa tex­tul sau sigla respec­tiva.

Utilizatorii sunt raspunzatori de datele, informatiile sau materialele postate pe site. Prin publicarea materialelor pe site utilizatorii  cesioneaza site-ului drepturile patrimoniale de autor asupra acestor materiale, cu titlu gratuit, irevocabil si nelimitat in timp.

Utilizatorii sunt de accord sa nu publice pe site materiale al caror continurt contravine prevedelior legii romane.

Site-ul nu este responsabil si nu i se poate imputa nicio dauna directa, indirecta sau de consecinta ce rezulta din erori, greseli sau lipsa de acuratete a continutului, precum si pentru orice pierdere aparuta ca rezultat al folosirii oricarui continut postat, transmis prin email sau oricum facut disponibil prin site.

Utilizatorii care primesc un email de la baldor.ro si nu doresc sa raspunda, pot sa il ignore.  

Informatiile cu caracter personal furnizate de utilizatorii site-ului in scopul obtinerii unor sevicii sunt protejate in conditiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele cu  caracter personal reprezinta informatii si date referitoare la o persoana identificata – nume, adresa, telefon, email,  informatii despre bunurile personale sau starea sanatatii, ocupatie etc., informatii prezentatede utilizatori prin cerere de oferta asigurari, printr-un formular de inregistrare sau prin alta modalitate.

Datele si informatiile prezentate in calitate de utilizator pot fi folosite de baldor.ro in scopul prestarii si imbunatatirii serviciilor – procesarea cererilor pentru oferirea

produselor sau serviciilor solicitate, efectuarea unor studii de marketing, promovarea unor produse sau servicii.

Utilizatorii beneficiaza de dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie prevazute de Legea nr. 677/2001, pe care le puteti exercita printr-o solicitare explicita transmisa la office@baldor.ro.

Baldor se obliga sa nu faca publica adresa de email a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, cu exceptia situatiei in care acest lucru este necesar pentru respectarea legii.

Pe site pot fi prezentate reclame si linkuri catre pagini ale unor parteneri si alte terte parti iar  publicarea unor date personale pe asemenea  pagini  se face pe propriul risc.

Baldor are dreptul de a modifica, revizui si completa aceste conditii in orice moment.

Modificarile vor fi facute publice pe aceasta pagina si vor intra in vigore in momentul postarii pe site.

Drep­turile si oblig­ati­ile par­tilor, pre­cum si toate efectele juridice pe care le pro­duce prezen­tul regulament vor fi inter­pre­tate si guver­nate de legea romana.